Dolenjska, drugačna doživetja

Boheja restavracija & bar - Naj restavracija 2017

Belokranjska cesta 24a
8000 Novo mesto
Slovenia
+386 (0) 31 866 499http://www.boheja.siPovpraševanje

Restavracija Boheja je odlična kulinarična hiša, ki domuje v Novem mestu, ob regionalni cesti, ki vodi proti Beli Krajini in je le nekaj sto metrov oddaljena od centra Novega mesta. Da trditev ni pretirana, pričajo pohvale strokovnjakov in zahvalna pisma najzahtevnejših gostov. 

Kot mlad in ambiciozen kolektiv vas bomo prijazno sprejeli in ustregli vašim manjšim in zahtevnejšim željam, ne glede na to, ali se boste pri nas ustavili zaradi prijetnega klepeta ob kavici ali pa ste se namenili uživati ob dobrotah naše kuhinje.Skrbimo tudi za nenehno nadgrajevanje znanja in uvajanja trendovskih jedi. Jedilnik naše restavracije ponuja raznolikost in se dotika predvsem domače kuhinje. Poleg izvirne kuhinje ponujamo tudi premišljen izbor vrhunskih vin. Trudimo se, da svoje goste vedno znova presenečamo in razvajamo njihove brbončice – smo nova generacija dolenjske kulinarike predvsem zato, ker znamo ponuditi klasiko na drugačen način. 

Vsakodnevno nudimo malice, dnevna kosila ali jedi po naročilu, ob nedeljah pa bogata nedeljska kosila. Po vaših željah pripravimo tudi nepozabna praznovanja (obletnice, poroke, krsti, obhajila). Nudimo tudi posebne menije za skupine. Prav tako postrežemo z različnimi hladnimi in toplimi predjedmi, steaki, hišnimi sladicami, kjer ne manjka pester izbor slovenskih vin. 

Skrbno urejena restavracija, ki ji je oblikovalska roka pričarala domačnost, prijazno osebje in raznovrstna kulinarična ponudba zadovolji tudi najbolj zahtevne goste. 

Svoja vrata odpiramo vsak dan ob 8.30 uri zjutraj, ko lahko v kavarni spijete kavo in vse do 22. ure. Druženja ob hrani in pijači so lahko najbolj iskrena doživetja.