Dolenjska, drugačna doživetja

Doživetje med dolenjskimi griči in vinogradi

Vikend paket vključuje: 

1. dan (petek)Prihod v vinsko gorico do izbrane zidanice . Dobrodošlica gospodarja, ki vas bo prijazno povabil v svojo klet na pokušino vin ob narezku. Nastanitev v izbrani zidanici in uživanje v specialnem ambientu sredi vinskih goric. Zvečer ogled Matjaževe domačije, multivizije Zgodba o cvičku, večerja in degustacija vin. Pred spanjem čas za romanco… 

2. dan (sobota) V soboto priporočamo ogled dolenjske prestolnice, sprehod skozi staro mestno jedro, ogled stolnice sv. Nikolaja, Dolenjskega muzeja z izjemno arheološko zbirko. Zanimiva je vožnja z Rudolfovim splavom po reki Krki. Vožnja po okljuku reke Krke, ki objema staro mestno jedro, je enkratno doživetje, ki ga popestrijo animatorji in harmonikar. Med vožnjo vam postrežejo tudi s cvičkom, na koncu pa dobite spominček. Prenočevanje v zidanici. 

3. dan (nedelja) Nedeljsko dopoldne boste preživeli v Termah Šmarješke Toplice. Možnost kopanja ali za doplačilo tudi koriščenja vrhunskih wellness uslug, masaže, savne… Vaše doživetje boste zaključili z nedeljskim kosilom.

Cena: 138,00 EUR/osebo (najmanj 2 osebi v zidanici)  Dodaten dan: 17,00 EUR/osebo (4 osebe v zidanici), 35,00 EUR/osebo (2 osebi v zidanici) 

Cena vključuje:  nastanitev v izbrani zidanici, dobrodošlico s prigrizkom in degustacijo, ogled Matjaževe domačije, večerjo in degustacijo, kopanje s kosilom, vožnjo z Rudolfovim splavom, organizacijo.

Opomba: v primeru, da ni možna vožnja s splavom, vam organiziramo sobotno kosilo v dobri gostilni.

Povpraševanje

Prijavi se na e-novice