Dolenjska, drugačna doživetja

Tradicionalni pohod S cvičkom med vinogradi

Leto je naokoli in spet se približuje naša tradicionalna prireditev. Tudi letos je zbor ob 8.30 uri pri gasilskem domu na Otočcu, start pa ob 9.uri, ko se podamo na pot po vinskih goricah Grčevja in Trške gore. 

Na trasi nas pričakajo postojanke lokalnih društev, na katerih se lahko okrepčamo s toplimi in hladnimi napitki, ne manjka pa tudi degustacija domačega kruha, mesnin in peciva.Na koncu sledi še zaključek s toplo malico in živo glasbo. Dolžina celotne trase je cca. 15 km, pohod s programom bo trajal 6-8 ur. Parkirna mesta za posameznike in organizirane skupine so zagotovljena. Priporočamo, da se primerno obujete in oblečete. Pohod bo potekal ob vsakem vremenu in na lastno odgovornost. 

Štartnina znaša 10 evrov in vključuje:- degustacijski kozarec z logotipom pohoda,- mošnjiček za nošenje kozarca z logotipom pohoda,- zloženko pohoda,- štiri kupone za pijačo,- toplo malico. 

Poleg zgoraj naštetega dobimo še dober občutek ob prehojeni poti, polna pljuča svežega zraka, lepe razglede v dolino in na Gorjance ter super spomine na druženje in nova poznanstva. Če bi se radi razmigali iz zimskega spanja in se zraven imeli fajn, se nam na zadnjo soboto v januarju le pridružite na pohodu, ne bo vam žal.Tradicionalni pohod S cvičkom med vinogradi

Lokacija

zbor pri gasilskem domu Otočec
Šentpeter 1
8222 Otočec

Kontakt

TD Otočec
041 929 644
td.otocec@gmail.com