Dolenjska, drugačna doživetja

Berryshka - vodeni ogled in degustacija

Popestrite si dan in obiščite Destilarno in čokoladnico Berryshka

V objemu čiste in neokrnjene narave kočevskega pragozda boste ob petju ptic in kristalno čistem izviru spoznali svet ustvarjanja in se prepustili razvajanju božanskih okusov.

Spoznali boste lahko postopke ročne proizvodnje eteričnih olj blagovne znamke BF, si ogledali izdelavo čokoladnih izdelkov ter se seznanili s proizvodnjo alkoholnih pijač blagovne znamke Berryshka, večkratne dobitnice mednarodnih priznanj za kakovost.

Mojster destilacije vas bo popeljal na ogled prostorov, ter vam razkril način ustvarjanja prvovrstnih žganic in eteričnih olj. S sprehodom po prostorih boste spoznali vse postopke v proizvodnji pijač. Navdušilo vas bo dejstvo, da vsi postopki še vedno potekajo ročno.

Popeljemo vas tudi v čokoladnico, kjer izpod rok mojstrice in poznavalke čokolade nastajajo čokoladne dobrote. Pripravljene so iz skrbno izbranih sestavin. Natančna obdelava čokolade in polnjenje le te je le nekaj postopkov, ki jih spoznate in so potrebni za izdelavo premium čokoladnih izdelkov.

V prijetnem degustacijsko – prodajnem salonu se boste lahko prepustili omamnim aromam naravnih eteričnih olj blagovne znamke BF, okusili mednarodno nagrajene žganice ter čokoladne izdelke blagovne znamke Berryshka.

Za vse, ki vas bo ogled destilarne in čokoladnice navdušil, boste izdelke lahko ob pomoči izkušenih svetovalcev kupili v butični trgovinici.


Kavarna in trgovina Berryshka sta odprti vas petek, soboto, nedeljo in praznik od 12. do 21. ure.

Vodeni ogledi te dni pa so ob 15.,17. in 19. uri.


Urnik za voden obisk destilarne in čokoladnice Berryshka v času sezone, od 1.5.2020 do 30.9.2020.

Petek, sobota in nedelja od 12. do 20. ure.Cena: 7,00 EUR /osebo vključuje: 45 minut vodenega ogleda in degustacijo čokoladnih izdelkov, enega likerja in ene žgane pijač


Prelistajte program vodenega ogleda.pdf .


Povpraševanje

Moja Slovenija