Dolenjska, drugačna doživetja

Active

990,00 €

V hitenju vsakdana marsikdaj pozabimo uživati v lepotah, ki nam jih ponuja okolica. Za vse, ki iščete vrhunska doživetja v objemu narave, smo zato oblikovali Active program. Razvajajte svoje čute in se aktivno povežite z okoljem. Skrb za vas bodo prevzeli izkušeni vodiči ter vas z jeklenim in pravim konjičkom popeljali po skritih kotičkih Dolenjske. Naj vam zastane dih ob najlepših jamah tega dela Slovenije ter vrhunski lokalni kulinariki. Terenska ježa po Dolenjski in treking na Gorjance predstavljata vrhunec neponovljive izkušnje, ki jo lahko najdete samo na Dolenjskem!


Dolenjska exclusive 4-dnevni paket: Active

Prihod v zidanico, dobrodošlica v kleti, razvajanje v topli kadi s penino Cviček, večerja. 

Vožnja z električnim kolesom, medeni zajtrk in apiterapija, medena masaža. Vožnja s kolesom do Kostanjevice na Krki, kosilo in kostanjeviška jama, ogled cistercijanskega samostana in Forma vive, večerja z lokalno specialiteto. 

Po zajtrku sprehod po vinskih goricah, vožnja s splavom po reki Krki, kosilo s sveže ulovljenimi ribami, večerja v lokalni gostilni. 

Po zajtrku vodeni treking po Gorjancih, kosilo v planinski koči Gospodična.Cena je na osebo in vključuje nastanitev v dvoposteljnih sobah v zidanici in vse storitve po programu.

Povpraševanje

Skrivnosti Dolenjske