Dolenjska, drugačna doživetja

Arne Hodalič: Kaj je dobra fotografija?

Na delavnici s svetovno znanim fotografom in popotnikom Arnejem Hodaličem boste spoznali kriterije dobre fotografije. Srečali se boste s trendi, triki in detajli, ki naredijo fotografijo še bolj atraktivno. Delavnica je namenjena turističnim delavcem in vsem tistim, ki se pri svojem delu srečujejo z vizualnim predstavljanjem svoje ponudbe, dejavnosti, produktov in storitev.


Iz vsebine delavnice:

  • Spoznali bomo kriterije dobre fotografije

  • Kaj sporoča fotografije in kako?

  • Kaj vpliva na tehnično kakovost fotografije?

  • Kdaj in kaj fotografirati?

  • Poznate trende, trike in detajle, ki naredijo fotografijo še bolj pristno, atraktivno?Arne Hodalič

Fotograf, popotnik, potapljač in jamar. Njegovo prvo potovanje v Indijo leta 1989 je spremenilo njegovo  poklicno pot, ko so njegove fotografije objavili v prestižni švicarski reviji Animan. Prejel je več kot 20 nalog iz revije in s fotoaparatom veliko potoval po svetu. V Parizu se je pridružil agenciji Gamma Press in začel delati za francoski tisk kot član več fotografskih agencij.

Njegove fotografije in foto reportaže so se pojavile v revijah National Geographic, Life (ZDA), reviji Time, Figaro, GEO, Paris Match, Marie Claire, VSD, Die Zeit, Cosmopolitan, Stern, Liberation, Grands Reportages, Gala, Airone, Espresso, L'Illustré, Oggi, Sette-Corriere della Sera, Gioa, Nature in mnogih drugih.

Leta 2008 je prejel častni doktorat na Akademiji za umetnost in oblikovanje / Univerza v Ljubljani in postal predavatelj fotografije in fotoreportaže na FDV (Fakulteta za družbene vede) Univerze v Ljubljani in na VIST (Visoka šola za storitve) v Ljubljani. Trenutno je urednik fotografije v reviji National Geographic (slovenska izdaja).


Dnevni red

15.30 / Registracija udeležencev

16.00 - 18.00 / Ineraktivno predavanje Arneja Hodaliča

18.00 - 19.00 / Razprava in praktična vprašanja udeležencev

Zaključek delavnice


Obvezna je spletna prijava na delavnico!
Kotizacija

Kotizacija na udeleženca znaša: 60,00 EUR.

Early bird kotizacija (za vse, ki se prijavijo do vključno 20. 5. 2019): 45,00 EUR.

Cena vključuje 22% ddv.


Vljudno vas prosimo, da znesek kotizacije poravnate najkasneje v 3 dneh od prijave. V nasprotnem primeru bo vaša prijava stornirana. Po prejetem plačilu boste na vpisani e-naslov prejeli potrditev vaše prijave.


Podatki za plačilo kotizacije: Naslov: Razvojni center Novo mesto d.o.o., Podbreznik 15, 8000 Novo mesto | TRR: SI56 0297 0005 0122 975 odprt pri NLB d.d. | Sklic: datum vaše prijave prijave (Npr.14032019) | Namen: Kotizacija delavnica IME PRIIMEK