Dolenjska, drugačna doživetja

Balnea Fun v Termah Dolenjske Toplice

+386 (0) 8 20 50 300https://www.terme-krka.com/si/sl/dolenjske-toplice/spa/balnea-fun/Povpraševanje

Za otroke – majhne, velike in tiste po srcu

»Veselja in zabave ni nikoli preveč, dajmo, ponudimo ju še več!« smo si rekli, ko smo prebirali vaše predloge in želje, dragi gostje in obiskovalci Term Dolenjske Toplice. Prisluhnili smo vam in se naglo lotili dela, da smo do kopalne sezone obogatili ponudbo za družine z novimi kapacitetami za igro, zabavo in vodne vragolije.

Na letnem kopališču v Wellness centru Balnea vas pričakujejo novi tobogani, ob njih pa nov bazen s termalno vodo.


Balnea Fun, nova termalna doživetja za vso družino v Termah Dolenjske Toplice

Ljubitelji adrenalina in vodnih dogodivščin se bodo tako razveselili štirih različnih toboganov:

Zvezdna steza (Star Track) je vodni tobogan, ki ponuja dolgo in dinamično avanturo v temi, z učinki zvezdnatega neba in vmesnim panoramskim oknom. (72 m, 360 stopinj, zvezdno nebo)

Kamikaza je strma in hitra drča z vmesnim grebenom, za ljubitelje hitrosti in vetra v laseh. (29 m)

Grom (Thunder) je hiter vodni tobogan zaprtega tipa, ki se zaključi z veličastnim skokom v termalni bazen. (29 m)

Tvister je širši vodni tobogan z mehko drsno ploskvijo, po kateri se lahko spustite z raftom – sami ali v dvoje. Vznemirljivo ovinkasto potovanje v neznano se zaključi s posrkanjem v lijak in poletom v termalni bazen. (59 m / 360 stopinj / 2 osebi na raftu)

Tobogani so namenjeni otrokom, ki so večji od 1,30 metra. Predšolski otroci bodo uživali na bližnji že dobro poznani Gusarski ladji, v notranjem bazenu pa smo za njih na novo uredili tudi plezalno steno.

Tobogani in pristajalni bazen so ločeni od glavnega bazena in diskretno umaknjeni v zelenje za kopališko restavracijo. Veseli živžav tako ne bo motil kopalcev ob letnem termalnem bazenu, ki bodo še naprej lahko mirno uživali v kopanju ter lovili sončne žarke na ležalnikih.

Skrivnosti Dolenjske