Dolenjska, drugačna doživetja

Brezplačna promocija jesenskih in zimskih ponudb v digitalni kampanji MY WAY

Slovenska turistična organizacija skladno z javnim pozivom za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov slovenskega turističnega gospodarstva poziva k oddaji ponudbs poudarkom na jesenskih in zimskih doživetjih.

Z digitalno kampanjo na bližnjih trgih 2020, v kateri uporabljamo komunikacijski koncept MY WAY, si želimo skupaj z vami povečati število prihodov in prenočitev tujih turistov v jesenskem in zimskem času ter s tem zasledovati cilj rasti prilivov iz naslova potovanj.

Z oglaševanjem jesensko-zimske sezone smo začeli septembra2020 na trgih: Nemčije, Italije, Avstrije, Velike Britanije, Francije, Švice in Madžarske. Več o kampanji lahko preberete na predstavitveni spletni strani.

Rok za oddajo turističnih paketov za jesensko-zimsko obdobje je podaljšando vključno 31. 10. 2020. Turistične pakete, ki naj bodo oblikovani za jesensko in zimsko obdobje, lahko oddateza sledeče sklope:

 • ZIMSKE POČITNICE,

 • AKTIVNE POČITNICE,

 • DRUŽINSKE POČITNICE,

 • WELLNESS PONUDBE,

 • KULINARIČNE PONUDBE IN

 • PONUDBE MEST IN KULTURE.

Pri snovanju paketov naj vam bodo v pomoč podporni vsebinski poudarki vezani na novo situacijo, ki jih bomo komunicirali v Digitalni kampanji na bližnjih trgih 2020:

 • VARNOST (destinacija z ne-množičnim turizmom, odmaknjena, a vseeno blizu, dostopna tudi s cestnim prevozom)

 • NEOKRNJENA NARAVA (zelena destinacija z neokrnjeno naravo - gozdovi, travniki, reke, slapovi, jezera, morje, z izjemnimi možnostmi za outdoor aktivnosti ter z vsemi potrebnimi tudi termalnimi viri za krepitev psiho-fizičnega zdravja in imunskega sistema).

 • TRAJNOST in LOKALNOST (trajnostno naravnana destinacija s tradicijo lokalnih izdelkov in storitev, z bogato lokalno tradicionalno in sodobno kulturo & umetnostjo).

 • GASTRONOMIJA (z izjemno gastronomsko ponudbo iz lokalnih sestavin, z gastronomsko ponudbo vrhunskih chefov).

 • BUTIČNOST (butična destinacija za bolj zahtevnega turista, ki je pripravljen plačati za storitve več oz. je manj cenovno občutljiv).

Oddaja vsebin preko spletne aplikacije nahttps://www.slovenia.info/sl/oddajpaket je za ponudnikebrezplačna. Ponudnik mora zagotoviti lektorirano oddajo vsebin v slovenskem jeziku. Vsi oddani paketi bodo brezplačno prevedeni in objavljeni na pristajalnih straneh digitalne kampanje v 6 tujih jezikih: angleškem, nemškem, italijanskem, francoskem, španskem in ruskem jeziku.

Celoten poziv je na voljo v dokumentu:
Javni poziv za oddajo ponudb za promocijo turističnih paketov STG.

Navodila za ponudnike za registracijo in oddajo paketov so na voljo tu:
Navodila za registracijo in vnos paketne ponudbe.
BODITE OBVEŠČENI!
Prijavite se na prejemanje novic za turistične ponudnike ali se pridružite naši skupini Turistični ponudniki VisitDolenjska na Facebooku.

Moja Slovenija