Dolenjska, drugačna doživetja

Delavnica: Pomen fotografije v turizmu

Razvojni center Novo mesto d.o.o. v sodelovanju z VisitDolenjska vabi na kreativno foto delavnico z Danielom Vinckom: »POMEN FOTOGRAFIJE V TURIZMU«, ki bo potekala v ponedeljek, 25. septembra 2017 v Deželi kozolcev Šentrupert . Vsi, ki že fotografirate ali pa bi se skrivnosti teh veščin radi priučili, vabljeni k udeležbi. 

V našo sredino prihaja mlad in perspektiven fotograf Daniel Vincek. Na njegovi spletni strani www.danielvincek.com si lahko ogledate njegova dela, blog in ostale zanimivosti. Ker se tudi sam ukvarja s fotografijo nam bo iz prve roke podal informacije o nastanku dobrih izdelkov. 

Teoretični del(financiran s projekta SIO 2016-17):


Daniel nam bo pomagal z nasveti, da bomo iz malih mojstrov fotografije v velike lahko zrasli tudi sami. Razložil nam bo: 

- kaj je in kako izgleda dobra fotografija ter njen pomen v turizmu 

- na kaj moramo biti pozorni pri objavljanju fotografij na družbenih omrežjih.

- kako priti do dobre fotografije in z njo pritegniti nove obiskovalce.Image titleProjekt SIO 2016-2017 je sofinanciran iz Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Javne agencije Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije. Operacija se izvaja v okviru prednostne naložbe 3.1 Spodbujanje podjetništva, zlasti z omogočanjem lažje gospodarske izrabe novih idej in spodbujanjem ustanavljanja novih podjetij, vključno s podjetniškimi inkubatorji.