Rock Gače 2022

Ljubitelji narave in dobre glasbe!

Predstavljamo vam program letošnjih koncertov Rock Gače 2022.


– Petek, 17. junij: MRFY & JokerOut

Prvi večer, v petek bosta nastopili dve glasbeni senzaciji zadnjih let, ki za hec razprodajajo dvorane in koncertna prizorišča po vsej Sloveniji. Mladi glasbeniki iz Ljubljane iz skupine Joker Out s svojo visoko kakovostno pop glasbo navdušujejo prav vse generacije, vseh glasbenih okusov. Številni hiti, ki jih poslušamo na vseh radijskih postajah, v živo zvenijo tako udarno, da dlake naježijo tudi ljubiteljem rock glasbe. Novomeški skupini MRFY, ki deluje in ustvarja v Ljubljani, pa lahko kar okronamo za pionirje indie rocka v Sloveniji. 

A gre za več kot za le žanrsko glasbo. MRFY-ji eksperimentirajo. Eksperimentirajo tako s posameznimi skladbami, kot s celotnim paketom. Kdo bi si pred leti lahko mislil, da bodo mladi glasbeniki, s tako za večino nekonvencionalno glasbo, osvojili srca mladine in pomembno prispevala k temu, da se je na koncerte ponovno vrnila mlajša publika, brez katere si rock’n’rolla ne moremo predstavljati. MRFY-ji v živo so nepozabna izkušnja. Boste videli!

– Sobota, 18. junij: MAGNIFICO in 2B

O Magnificu ni potrebno veliko pisati. Kdor je bil na njegovem koncertu enkrat, si želi še enkrat. In še enkrat. Robert Pešut – Magnifico je Belokranjec in zato bo tudi njemu in glasbenikom posebne doživetje igrati na obronkih Bele Krajine. V ta namen nas boste pred koncertom Magnifica na manjšem odru, pri terasi smučišča pred tem ogrevala prav tako Belokranjca, duet 2B. Nastopa v Kočevskem rogu se Robert Pešut – Magnifico veseli, saj ga vidi kot »izlet na svobodno ozemlje.«Organizatorji obiskovalce vabijo, da pridejo na koncertno prizorišče že ob 17. uri. 

Gostinska ponudba bo v tistih dneh še dodatno obogatena. Čudovita narava, pestra družba in DJ so le nekateri od razlogov, da dan preživite v naravi, v Kočevskem rogu in ga zaključite z odlično zabavo.

Doživetja in dodatna ponudba

Ker pa Gače in celoten Kočevski rog ponujajo številne načine za aktivno preživljanje prostega časa pa je smiselno v tem okolju preživeti ves dan. Lahko si privoščite pohod ali vožnjo s kolesi. Električna kolesa je mogoče najeti na smučišču Gače. Za lastnike avtodomov bo rezerviran poseben prostor, lahko pa so privoščite tudi posebne pakete s prenočišči in prehrano v bližini. 

Obogatite svoj obisk z edinstvenimi doživetij.


Rezervirajte svojo VSTOPNICO!

Od 17. 6. 2022 ob 19:00 do 18. 6. 2022