Dolenjska, drugačna doživetja

Gourme

1.386,00 €

Razgibana pokrajina Dolenjske v sebi skriva edinstveno kulinarično izkušnjo za vse, ki so jo pripravljeni doživeti. Vaše želje bomo uresničevali v programu Gourme, ki se osredotoča na lokalno kulinariko in domače sestavine. Ekskluzivna grajska večerja na Gradu Otočec bo naznanila začetek vašega kulinaričnega popotovanja. Raziskovali boste skrivnostni svet samostanskih dobrot, sledili tradiciji naših prednikov na priznani turistični kmetiji ter izkusili mojstrovine Hiše Fink. Ker hrana najbolj tekne po osvežujoči aktivnosti, smo paketu priložili ležerno raziskovanje najlepših naravnih lepot, masažo z oljem iz grozdnih pečk ter preizkus apiterapije. Izberite vrhunske izkušnje Dolenjske!


Dolenjska exclusive 4-dnevni paket: Gourme 

Sprejem na gradu Otočec, grajska večerja (kuharjev meni 7 tečajev z vinom) 

Po zajtrku masaža z oljem iz grozdnih pečk, ogled skrivnostnega življenja kartuzijanov v samostanu Pleterje, ogled 200 let stare domačije, priprava in peka kruha v črni kuhinji, mini koncert v Kostanjeviški jami, večerja na priznani turistični kmetiji, nočitev. 

Po zajtrku obisk čebelarja, apiterapija, kulinarično doživetje v Hiši fink (Gult&Millau), nočitev. 

Po zajtrku obisk Hudičevega turna z mini koncertom, ogled destilarne in čokoladnice Berryshka, kulinarično doživetje z lokalnimi zelišči v restavraciji Herbelier Oštarija (Travellife) 

Nočitve v dvoposteljni sobi gradu Otočec Cena vključuje: nastanitev v dvoposteljnih sobah na gradu Otočec in vse storitve po programu.

Povpraševanje

Skrivnosti Dolenjske