Dolenjska, drugačna doživetja

Gourmet marketing: 5 korakov, da bo vaš gost bolj pogost

Image title

Zaradi uspešne kandidature Slovenije kot Evropske gastronomske regije 2021, je gastronomija tudi nova dvoletna trženjska tema Slovenske turistične organizacije. 

Gastronomija je tako eden izmed stebrov slovenskega turizma. Na delavnici boste spoznali priložnosti za razvoj gastronomije v svoji regiji in vse kar morate vedeti glede trženja in trendov na področju gastronomije.


Termin delavnice je prestavljen na jesenski čas. O datumu vas bomo obvestili!

Hvala za razumevanje.


Delavnica bo potekala na spletni platformi Zoom 


Delavnico bo vodil Niko Slavnić

Je strasten podjetnik s številnimi izkušnjami v Srednji in Vzhodni Evropi in temeljnim znanjem ter ustvarjalnimi veščinami pri razvoju poslovanja. Kariero je začel v družinskem podjetju pri 16 letih in je od takrat dejaven podjetnik, ki razvija različne projekte in organizacije. Diplomiral je iz programov na Harvard Business School, Univerzi v Amsterdamu, na CEEMAN’s International Management Teachers Academy in na Univerzi v Ljubljani. Svoje znanje in izkušnje redno deli kot predavatelj (SSCA - École Supérieure des Sciences Commerciales d’Angers, IEDC - Bled School of Management) in gostujoči govornik na panelnih predstavitvah in delavnicah. Njegova edinstvena mešanica poslovne prakse in teoretičnega znanja se je izkazala za posebej koristno pri njegovem svetovanju več kot 60 dinamičnim podjetjem v regiji JV Evrope in tudi v slovenskemu parlamentu. Od leta 1999 je sodeloval pri zagonu na tisoče startupov.


Delavnica se izvaja v okviru operacije "Digitalizacija kulturne dediščine in krepitev kompetenc v turizmu na Dolenjskem". Projekt delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast, prednostne naložbe Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo. Projekt sofinancirajo Mestna občina Novo mesto, Občina Šmarješke Toplice in Občina Dolenjske Toplice.