Dolenjska, drugačna doživetja

Hostel Bearlog

Ljubljanska cesta 4
Kočevje
+386 31 544 744https://www.kocevsko.com Povpraševanje

Hostel Bearlog je prvi hostel na Kočevskem in se nahaja v središču Kočevja, poleg Tržnice Kočevje in v bližini avtobusne postaje. Hostel se nahaja v obnovljeni hiši z bogato zgodovino, njegova notranjost pa je opremljena v modernem slogu in ponuja namestitev različno zahtevnim gostom.

V hostlu je 30 ležišč v 8 tematsko urejenih sobah, poimenovanih po drevesih in živalih. Sobe vas popeljejo v vzporedni doživljajski gozdni svet, v katerem je moč začutiti pridih narave in divjine. V pritličju, na malo manj kot 400 m2, se nahajajo glavni turistično-informacijski center destinacije Kočevsko, recepcija za sprejem gostov, velika jedilnica s skupno kuhinjo, skupni prostor za druženje in dvoposteljna soba za gibalno ovirane. V prvem nadstropju so dve troposteljni in dve štiri posteljne sobi s skupnimi sanitarijami (WC in TUŠ). V mansardnem nadstropju so dve dvoposteljni sobi z dodatnim ležiščem in skupinska soba z 8 mešanimi ležišči. Vsaka soba ima svoje sanitarije (WC in tuš).Vse sobe so opremljene s ključi in omaricami za shranjevanje prtljage in osebnih stvari. 

Vse sobe imajo dostop do WI-FI interneta. Na ravni destinacije je Kočevsko v letu 2020 pridobilo zlati znak Slovenia Green GOLD, Hostel Bearlog pa je imetnik znakov Slovenia Green Accommodation in Medvedu prijazno ter je nosilec okoljskega znaka Travelife - mednarodnega certifikata za trajnostno delovanje. Hostel Bearlog je kolesarjem in pohodnikom prijazna nastanitev.

Skrivnosti Dolenjske