Dolenjska, drugačna doživetja

Jesenska Dolenjska

Slovenska turistična organizacija je v začetku septembra zaključila poletno kampanjo »Dva milijona razlogov, zakaj čutimo Slovenijo«, v okviru katere je uporabnike družbenih omrežij spodbujala k uporabi hashtaga #ifeelsLOVEnia. 

Ob zaključku akcij je bil predstavljen tudi videospot z Nuško Drašček in Zlatkom.Postanite "Ambasador dolenjskega in slovenskega turizma"


Akcija "Dva milijona razlogov..." pa se nadaljuje tudi v jesenskem času (vse do zime) in sicer tudi na območju Dolenjske. 

Ujemite nepozabne trenutke svojega potepanja po Sloveniji, odkrivajte njene skrite bisere in jih pokažite širnemu svetu. Postanite "ambasadorji dolenjskega in slovenskega turizma" ter delite svoje fotografije in video vsebine objavite na družbenih omrežjih (predvsem Instagram, Facebook in Twitter) in jih opremite z #ifeelsLOVEnia in #VisitDolenjska.

Kampanja traja do 2. 12. 2018.

*Podelili bomo tudi nagrade naših Dolenjskih ponudnikov kot so Berryshka, Terme Krka ...


Za informacije v zvezi s kampanjo smo na voljo na e-naslovu: info@visitdolenjska.eu.


Deljene vsebine na družbenih omrežjih z uporabo #VisitDolenjska lahko spremljate tudi na stran "Let's get social".


* Nagrade bomo podelili med tistimi, ki bodo na družbenih omrežjih Facebook ali Instagram objavili svojo foto ali video vsebino z motivi oz. utrinki Dolenjske v jesenskem času in bodo prejeli največ odzivov (všečkov, delitev ...).