Dolenjska, drugačna doživetja

Kam jo boste odpeljali za 8. marec - dan žena?

Če bi radi za tradicionalni 8. marec izkazali pozornost vaši najbližji, smo vam priskočili na pomoč z nekaj uporabnimi predlogi.


V Dolenjskih Toplicah jo raznežite s savno, nato pa vam jo bodo pomagali razvajati v Oštariji.

Sladkosnede bodo navdušene nad pralinami blagovne znamke Berryshka. Naj vam zaupamo, da jih lahko kupite v izjemno lični embalaži, okus čokolade in borovničevega likerja v notranjosti pa vam bo prinesel dodatne točke. Prevzamete jih lahko na poti do Dolenjskih Toplic, če pa vam to ne uspe lahko poiščite prodajna mesta drugod po Sloveniji. Med drugim jih najdete tudi na TIC Novo mesto.

Morda jo peljete na sprehod med vinograde in bosta skupaj ujela sončni zahod nato pa prespala v kateri od zidanic

Na zanesljivo vremensko napoved moramo še počakati, a če bo napoved lepa preverite, če imate v kopalnici mehko brisačo ali dve, priskrbite si steklenico Kerinove Bele frankinje in ženo odpeljite v Klevež na kopanje. Naravni izvir brbota v bazen sredi gozda vse leto, vsak dan, z okrog 25 stopinjami prijetne temperature. Morda bo piš vetra pripomogel za topel objem. Kadar koli pa jo lahko odpeljete na razvajanje v bližnje Šmarješke Toplice.

Don Bobi v Novem mestu vam bo zagotovil intimo, izjemno prijazno osebje ter odlična kulinarična priporočila. Tu ne morete zgrešiti.

Trška gora vama bo poklonila mogočen razgled na bližnjo in daljno okolico.  

Kaj pa tortice? Hotel Opara v Trebnjem ima čisto svoje. Pa nekaj sob na razpolago. Pokličite v Lepote belokranjskega lesa Agnič, morda vam uredijo hitro dobavo lesenega nakita. Zakaj bi bile vedno kovine, les je življenje. 

Če je romantika ne zanima jo mahnite v Krško, Raceland bo pripravil gokarte in kosilo samo za vaju.

Medeni butik BIBI bo navdušil željne tradicije, ročnih del in naravnih izdelkov. Hotel Splavar pa ji bo z živahnim ambientom in kakovostno kulinarično paleto pognal kri po žilah. 

Čisto novo v naši ponudbi pa so darilni boni, namenjeni raznim doživetjem. Preverite!

Ne glede kam jo boste peljali in kako jo boste razvajali… Pokažite ji, da jo imate radi prav takšno kot je. Dejanja štejejo. Šopek cvetja pa 8. marca prav gotovo ne škodi.

Sedaj je vse odvisno le še od vas. Vi, bodite kavalirji. 

Podarite Nekaj dobrega