Dolenjska, drugačna doživetja

Light

1.480,00 €

V iskanju popolnega doživetja se prevečkrat osredotoča le na izkustveni del, pri tem pa se izgubi duša okolice. Program Light zato izpostavlja mehko dolenjsko pokrajino, v katero vpleta edinstvene dogodivščine. Dobro počutje povezujemo z ekskluzivnostjo. Osrednjo točko vašega bivanja zato predstavlja grad Otočec, kjer boste lahko uživali v vrhunski kulinariki in grajskem razvajanju. Sprehode po mirni okolici bodo dopolnjevali tako obiski znamenitosti kot wellness razvajanja. Izkusite ravnovesje duhovnega in telesnega ter se nam pridružite na nepozabnem doživetju Dolenjske!


Dolenjska exclusive 4-dnevni paket: Light


Sprejem na gradu Otočec, grajska večerja (kuharjev meni 7 tečajev z vinom)
Motivacijski cocaching z osebnim trenerjem, kosilo na Matjaževi domačiji, pohod med vinogradi, razvajanje v vroči kadi s Cvičkovo penino. 
Gong zvočna terapija, domača večerja.
Masaža v dvoje, ogled skrivnostnega življenja kartuzijanov v samostanu Pleterje, ogled 200 let stare domačije, priprava in peka kruha v črni kuhinji
Večerja v hiši Fink (Gault & Millau)
Panoramski polet z letalom nad Dolenjsko
Kulinarično doživetje iz krušne peči
3 nočitve v dvoposteljni sobi gradu OtočecCena je na osebo in vključuje nastanitev v dvoposteljnih sobah na gradu Otočec in vse storitve po programu.

Povpraševanje

Skrivnosti Dolenjske