Dolenjska, drugačna doživetja

Nepozabni spomin

Ponudba vključuje kulinarično razvajanje s 5 hodi, namestitev, zajtrk, vse transferje in animacijo. 

Časovnica: 

  • Okvirna ura prihoda: cca. 16.00

  • Prevzem namestitve in dobrodošlica: med 16. in 17. uro 

  • Večerna gostija: od 18. ure dalje

  • Zajtrk: med 7.30 in 8.30

  • Odhod v Kočevski rog: ob 09.00

  • Predviden povratek iz Kočevskega roga okoli 18.00 ure. Obvezna oprema: Vsi gostje morajo imeti s seboj pohodniške čevlje – zelo zaželena je obutev, ki pokriva tudi gležnje. Poleg tega naj bodo gostje oblečeni v športna oblačila (tudi z dolgimi rokavi in vetrovko). Za kolesarjenje se lahko preoblečete, oblačila se bodo hranila v kombiju. 

Izjava o odgovornosti: Vsi gostje bodo pred odhodom v Kočevski rog podpisali izjavo, kjer so opredeljena vsa navodila, ki jih morajo spoštovati in dosledno upoštevati. 

Izvajanje doživetja v primeru slabega vremena Doživetja v naravi so planirana tako, da se lahko izvajajo tudi v primeru slabšega vremena, seveda v kolikor se naročnik za to odloči. V primeru, da je vremenska napoved preslaba, se na licu mesta dogovori alternativa (možnost animacije v naravi v okolici gozdne koče ali pa pri naših sosedih v wellnes centru Balnea: kopanje in druge welnes storitve). 

Namestitev: Gostje boste nastanjeni v dvoposteljne sobe (2 sobe po 2 osebi). V kolikor morajo biti ležišča ločena, prosim, da predhodno sporočite. 

Doplačilo za enoposteljno sobo je 15€ / sobo. 

Prehrana: 

Storitev vključuje: Večerno gostijo s 5 hodi, (vsebina po našem predlogu, ob prihodu preverimo, če kdo česa ne je, da se temu pri pripravi hrane izognemo),zajtrk,gozdarsko malico,obrok, ki ga pripravite sami v naravi. Podrobnosti na spletni strani doživetja Oštarija Herbelier.Povpraševanje

Moja Slovenija