Dolenjska, drugačna doživetja

FERIENMESSE

Iz dolenskih kuhinj že diši po praznikih


Praznični december je čas veselja, druženja, lepih želja in okusnih dobrot.


Delite svoje kuharske podvige pri pripravi prazničnih slaščic in ostalih jedi. Tudi če se boste letos raje pustili kulinarično razvajati pri dolenjskih gostincih, svoja doživetja in druženja objavite na družbenih omrežjih in uporabite #visitdolenjska in #okusidolenjsko

Med fotografijami, ki bodo prejele največ odzivov, bomo 6. 1. 2020 izžrebali po poletju in morju dišečo nagrado za vse sladokusce, ki jo poklanja Hiša Fink.Pogoji za sodelovanje:


V natečaju lahko sodeluje vsak, ki v času trajanja kampanje od 5. do 31. 12. 2019 objavi fotografijo na družbenih omrežjih Facebook in Instagram z uporabo ustreznih ključnikov (#visitdolenjska in #okusidolenjsko). Pozor: Objava mora biti javno vidna kar pomeni, da z zaklenjenimi profili na Instagramu ali Facebooku, ni možno sodelovati v nagradni igri. Osrednji motiv fotografije je priprava jedi ali uživanje, druženje ob prazničnih jedeh, napitkih. Za praznične jedi in napitke se smatrajo jedi in napitki, ki se (tradicionalno) pripravljajo in uporabljajo v zimskem času. Fotografije naj ne vsebujejo grafičnih nadpisov in elementov. Fotografije kjer je jasno razviden obraz tretjih oseb niso zaželene.

Advent na Dolenjskem