Dolenjska, drugačna doživetja

Poletni večeri v hotelu Dolenj'c

Glasba v živo, ples, zabava in odlična poletna ponudba pijač in hrane v Hotelu Dolenj'c


12. JULIJ 2019 - VEČER SLOVENSKIH POPEVK 

Večer bomo posvetili slovenski glasbi in slovenski popevki. Skozi najlepše melodije nas bodo popeljale odlične vokalistke pevskega studia Anje Kramar; pevke Tjaša Rupar, Neža Jurečič in Tjaša Žagar. Na kitari jih bo spremljal izjemni mladi virtuoz Robert Petan. 

19. JULIJ 2019 - MAJA WEISS & ROBERT PETAN 

Maja in Robert sta nas na lanskem poletnem večeru tako navdušila, da smo jih letos ponovno povabili. Sta mlada posavska glasbenika, ki sta zadnja leta skoraj nepogrešljiv par na vseh poročnih obredih. Ker sta par tudi zasebno, bo večer poln ljubezni in romantike. Njun repertoar zajema najbolj znane ljubezenske napeve in skladbe, ki vam bodo ogrele srce. V soju zvezd, lune in čudovitih melodij bomo preživeli ta poletni večer.

26. JULIJ 2019 - TILEN LOTRIČ 

Za zaključek julijskih poletnih večerov, bo poskrbel mladi glasbenik in superfinalist oddaje “ Slovenija ima talent", Tilen Lotrič. Ko je Tilen prvič stopil na oder talentov, je v hipu prepričal tako strokovno žirijo kot tudi občinstvo. S svojim prodornim glasom, je eden najbolj perspektivnih mladih izvajalcev na slovenski glasbeni sceni. K nam prihaja v družbi svoje akustične zasedbe in verjamemo, da bo to še ena nepozabna noč.

Poletni večeri v hotelu Dolenj'c

Lokacija

Hotel Dolenj'c
Na Brezovici 50
8000 Novo mesto

Kontakt

Hotel Dolenj'c
040 50 10 10
marketing@hotel-dolenjc.si

Moja Slovenija