Dolenjska, drugačna doživetja

Poskrbite za vidnost svoje ponudbe na Google My Business. Brezplačno!

Sodobni turist se pred obiskom destinacije, še posebej pa ob njegovem prihodu pogosto infomria o ponudbi in zanimivostih v njegovi bljižini. Pri tem seveda uporablja svoj pametni telefon in spletni brskalnik.

Če razpolagate s fizično lokacijo (gostinski ali nastanitveni obrat, sedež agencije, TICa, muzeja ali galerija ipd. je ključnega pomena, da postanete vidni v digitalnem prostoru) zato je potrebno vpisati svojo organizacijo in ponudbo v brezplačne platforme kot je Google Business Listing, ki vpisuje ponudbo v seznam lokalne ponudbe in ji daje vidnost v globalnem prostoru. Z vpisom v ta seznam ponudnik dobi:

- Prisotnost in vidnost v digitalnem prostoru

- Uporabniki lahko vidijo opis ponudbe

- Možnost nalaganja vsebine – fotografij, ki zvišujejo zaupanje pri uporabnikih in zaposlenih

- Možnost objave delovnega časa

- Eno najbolj pomembnih funkcij – ocene uporabnikov; pozitivne ocene zvišujejo zaupanje in povečujejo pripravljenost za nakup

- Možnost pojavnosti lokacije svoje ponudbe na Google Maps, s tem uporabniki dobijo vse prednosti geolokacijskega iskanja in usmerjanja do ponudbe

 

Podrobna navodila najdete na TEJ POVEZAVI.BODITE OBVEŠČENI!
Prijavite se na prejemanje novic za turistične ponudnike ali se pridružite naši skupini Turistični ponudniki VisitDolenjska na Facebooku.


Moja Slovenija