Dolenjska, drugačna doživetja

Spletna akademija: Jesenska turistična zakladnica znanj

Turistične ponudnike ter zaposlene v gostinstvu in turizmu vabimo na niz tematskih izobraževanj, ki bodo potekala prek spleta. Nenehno izobraževanje in vlaganje v znanje ter nove kompetence je ključno za doseganje konkurenčne prednosti. 


Udeležba na Spletni akademiji: Jesenska turistična zakladnica znanj je za ponudnike brezplačna, potrebna pa je predhodna prijava. (Trajanje posameznega skopa: 3 × 45 min)

Prijavite se lahko na enega in/ali več sklopov. Udeleženci vsaj treh delavnic prejmejo diplomo/potrdilo o udeležbi.23. 9. 2021 ob 16. uri. | Kako tujec vidi vašo destinacijo? (How does foreigner see your destination?) 

Predavanje globalnega odgovornega urednika InYourPocket vodičev, Yuri-ja Barron-a. Na delavnici z udeleženci spoznamo kako tujci vidijo našo ponudbo ter razvijamo destinacijo za mednarodne goste, ki je v praksi tudi prva osnova za pregled področij in prvi korak k razvoju ter odkrivanju novih avtentičnih produktov.  

Predavanje bo v angleškem jeziku.


Predavatelj:

Yuri Barron, mednarodni strokovnjak v izdelavi vsebin, pripovedovanju zgodb (storytelling) in promociji družbenih omrežij, vodja mednarodnega razvoja vodičev In Your Pocket, svetovalec pri Svetovni banki, odgovorni urednik vodičev In Your Pocket in The Slovenia Book.


Prijava
Image title

Akademija se izvaja v okviru operacije "Digitalizacija kulturne dediščine in krepitev kompetenc v turizmu na Dolenjskem". Projekt delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast, prednostne naložbe Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo. Projekt sofinancirajo Mestna občina Novo mesto, Občina Šmarješke Toplice in Občina Dolenjske Toplice.