Dolenjska, drugačna doživetja

Športni center Vita

Studenec 19, 8210 Trebnje
Studenec
8210 Trebnje
Slovenia
+386 (0)7 30 44 988, +386 (0)41 323 885http://www.centervita.siPovpraševanje

Športni center Vita je pravi kraj za vašo vsakodnevno rekreacijo, sprostitev in piknik v naravi.


Center se nahaja v naselju Studenec okoli 1 km iz centra Trebnjega in vam nudi veliko možnosti za rekreacijo, razvedrilo in družabna srečanja. Na voljo sta dva teniška igrišča na umetni travi, dva igrišča za odbojko na mivki,  otroško igrišče ter večnamensko igrišče. Aktivnosti: tenis, košarka, odbojka, mini nogomet, hokej na rolerjih, badminton, jogging in kolesarjenje.

Poleg vseh športnih igrišč vam je na voljo tudi klubska hišica z bifejem in teraso. V okolici so tudi sprehajalne in trim steze, vse skupaj pa predstavlja idealen prostor za srečanje s prijatelji, znanci ali poslovnimi partnerji. Prav tako je v centru možno organizirati družabna srečanja, podjetniške igre ali druge zabave do poznih večernih ur, saj so vsa igrišča osvetljena z reflektorji.

V prijaznem ambientu s številnimi športnimi objekti za vas organiziramo družinske piknike, podjetniška srečanja, rojstnodnevne zabave in vsa podobna srečanja, kjer sta dobra hrana, prijazno osebje in dobre cene prvi pogoj. V sodelovanju z odličnimi kuharji in z restavracijo Javornik, pripravimo odlično kulinarično postrežbo raznovrstne hrane v naravi. V ponudbi imamo tudi različne piknik menuje, v katerih lahko izbirate od klasične »žar ponudbe« do raznih specialitet Gostilne Javornik ter Hotela Opara.

Če se želite izogniti klasičnemu pikniku, lahko za vas organiziramo turnirje v različnih športnih panogah ali pa za vašo družbo oz. sodelavce organiziramo dan, ki bo temeljil na team building-u.
Za najmlajše pripravimo nepozabno rojstnodnevno zabavo z obilo športne in zabavne animacije, pripravljene pa imamo tudi številne zabavne pakete, v katerih se skrivajo različne dogodivščine v družbi kavbojcev in indijancev, gusarjev in ostalih pravljičnih bitij.

Na Viti lahko najamete tudi samo prostor in za vse ostalo poskrbite sami.

Pridite in si privoščite dan oddiha z vašo izbrano družbo!

Moja Slovenija