Dolenjska, drugačna doživetja

Športni center Vita

Studenec 19, 8210 Trebnje
Studenec
8210 Trebnje
Slovenia
+386 (0)7 30 44 988, +386 (0)41 323 885http://www.centervita.siPovpraševanje

Športni center Vita je pravi kraj za vašo vsakodnevno rekreacijo, sprostitev in piknik v naravi.


Center se nahaja v naselju Studenec, približno 1 km iz središča Trebnjega in vam nudi veliko možnosti za rekreacijo, razvedrilo in družabna srečanja. Na voljo sta dve teniški igrišči na umetni travi, dve igrišči za odbojko na mivki,  otroško igrišče ter večnamensko igrišče. Aktivnosti: tenis, košarka, odbojka, mini nogomet, hokej na rolerjih, badminton, jogging in kolesarjenje.

Poleg vseh športnih igrišč vam je na voljo tudi klubska hišica z bifejem in teraso. V okolici so tudi sprehajalne in trim steze, vse to pa predstavlja idealen prostor za srečanje s prijatelji, znanci ali poslovnimi partnerji. Prav tako je v centru možno organizirati družabna srečanja, podjetniške igre ali druge zabave do poznih večernih ur, saj so vsa igrišča osvetljena z reflektorji.

V prijaznem ambientu s številnimi športnimi objekti za vas organizirajo družinske piknike, podjetniška srečanja, rojstnodnevne zabave in vsa podobna srečanja, na katerih so dobra hrana, prijazno osebje in dobre cene prvi pogoj. V sodelovanju z odličnimi kuharji in z restavracijo Javornik pripravijo odlično kulinarično postrežbo raznovrstne hrane v naravi. V ponudbi imajo tudi različne piknik menije, v katerih lahko izbirate od klasične »žar ponudbe« do raznih specialitet Gostilne Javornik in Hotela Opara.

Če se želite izogniti klasičnemu pikniku, lahko za vas organizirajo turnirje v različnih športnih panogah ali pa za vašo družbo oz. sodelavce pripravijo team building.
Za najmlajše pripravijo nepozabno rojstnodnevno zabavo z obilo športne in zabavne animacije, pripravljene pa imajo tudi številne zabavne pakete, v katerih se skrivajo različne dogodivščine v družbi kavbojcev in indijancev, gusarjev in ostalih pravljičnih bitij.

Na Viti lahko najamete tudi samo prostor in za vse ostalo poskrbite sami.

Pridite in si privoščite dan oddiha z vašo izbrano družbo!

Skrivnosti Dolenjske