Dolenjska, drugačna doživetja

Turistični boni - kje, kdaj, kako, kdo?

Turistične bone bo mogoče unovčiti od 19. junija do 31. decembra 2020. Ponudniki storitev bodo lahko začeli s testiranjem sistema eDavki za unovčitev bonov nekaj dni pred dejansko uveljavitvijo, to je od 15.6.2020 dalje. Takrat bo FURS za ponudnike storitev pripravil spletna izobraževanja in objavil potrebna navodila. Do takrat pa naj ponudniki poskrbijo, da bo na mestu, kjer bo potekala unovčitev bonov, možno dostopati do portala eDavki. 


Uporabniki mobilne aplikacije eDavki bodo preko nje obveščani o svojem turističnem bonu in bodo lahko spremljali tudi stanje njegove porabe.


TESTIRANJE RECEPTORSKEGA PORTALA ZA UNOVČENJE TURISTIČNIH BONOV 

Ponudniki storitev lahko začnete s testiranjem receptorskega portala v sistemu eDavki za unovčitev bonov.Receptorski sistem za testiranje so že naložili na BETA okolje (eDavki). S tem je ponudnikom omogočeno testiranje funkcionalnosti na BETA receptorskem portalu. 

Da bi lahko ponudniki začeli s testiranjem, morate ustvariti testne uporabniške račune za receptorje. Pred prvo prijavo v portal se mora receptorju dodeliti uporabniški račun (uporabniško ime in geslo). Uporabniške račune se dodeljuje v zaprtem delu portala BETA eDavki (osebni portal ponudnika nastanitev).
BODITE OBVEŠČENI!

Moja Slovenija