Dolenjska, drugačna doživetja

Brezplačna delavnica: Turistični boni in Kako z manj dela do več rezervacij

Image title

Minulo leto so zaznamovali epidemija in turistični boni. Vsaj za večino destinacij so boni botrovali k uspešni sezoni 2020, ampak izkazalo se je, da številni ponudniki niso bili pripravljeni na situacijo predvsem zaradi neuporabe orodij, ki poslovanje popolnoma poenostavijo.


Na spletni delavnici bomo predstavili aktivnosti, ki vam bodo prihranile veliko časa in prinašale več rezervacij že prvo leto in garantirano še več v prihodnjih letih. 

Tekom srečanja se bomo dotaknili tudi novih smernic, ki jih za boljšo prodajo priporočajo prodajni kanali kot so Booking.com, Airbnb, Expedia ipd.Predstavili vam bomo tudi orodje, ki omogoča vašo vključitev v destinacijski rezervacijski sistem visitdolenjska.eu (kanal z najmanjšo provizijo med prodajnimi kanali), in brezplačno možnost skeniranje dokumentov preko mobilne aplikacije. 


Izvajalec delavnice je podjetje Intersplet d.o.o. Podjetje ima reference z izvedbo številnih seminarjev po Sloveniji, organizaciji srečanj sobodajalcev ter izvedenimi projekti za destinacije npr. Rogla Pohorje, Visit Murska Sobota, Zidanice.si


Prijave na delavnico so zaključene. 

Če ste zamudili prijavni rok in se vseeno želite pridružiti spletni delavnici, pošljite mail na simon.kovacic@rc-nm.si

Hvala za razumevanje. 
Delavnica se izvaja v okviru operacije "Digitalizacija kulturne dediščine in krepitev kompetenc v turizmu na Dolenjskem". Projekt delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast, prednostne naložbe Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo. 
Projekt sofinancirajo Mestna občina Novo mesto, Občina Šmarješke Toplice in Občina Dolenjske Toplice.