Dolenjska, drugačna doživetja

Webinar: Turizem med pandemijo Covid-19 in po njej

Image title


Turizem je med panogami, ki jih je epidemija Covid-19 in z njo povezani ukrepi najbolj prizadela. Zaprtje nastanitvenih kapacitet, restavracij in atrakcij, omejitve gibanja, prepoved organizacije dogodkov ter upad mednarodnih potovanj so samo nekateri od izzivov, s katerimi se panoga trenutno sooča.

Na webinarju bomo odkrivali naslednje vsebine:

- Nova realnost v turizmu - glavne ugotovitve

- Turistični trendi v naslednjem desetletju in kako bo Covid-19 vplival nanje

- Preplet pomena kakovosti in komunikacije v turizmu v luči izvajanja storitev med pandemijo

- Pregled dobrih praks in rešitev

- Priložnosti in izzivi

Goodplace

Webinar bosta vodila:

Jan Klavora, direktor turistične agencije Visit Goodplace s številnimi izkušnjami na področju razvoja trajnostnih turističnih produktov

mag. Miha Bratec, predavatelj na FTŠ UP - Turistica, ki si je delovne izkušnje nabiral v podjetjih, kot sta Booking.com in Bookassist.
Delavnica se izvaja v okviru operacije "Digitalizacija kulturne dediščine in krepitev kompetenc v turizmu na Dolenjskem". Projekt delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast, prednostne naložbe Razvoj in izvajanje novih poslovnih modelov za MSP, zlasti v zvezi z internacionalizacijo. Projekt sofinancirajo Mestna občina Novo mesto, Občina Šmarješke Toplice in Občina Dolenjske Toplice.