Dolenjska, drugačna doživetja

Zdravje in sprostitev

Razkošje neokrnjene narave, blagodejni učinki termalne vode, odlične zdravstvene storitve, skrbno domišljen ambient, profesionalno in prijazno osebje ter neskončne možnosti telesnega in duhovnega sproščanja,… Vse to so Terme Krka, ki združujejo terme v Dolenjskih in Šmarjeških Toplicah, Hotele Otočec z znamenitim gradom na otočku sredi reke Krke ter prostrano golf igrišče in Hotel Krka v Novem mestu. 

AKTUALNO: Balnea fun v Dolenjskih Toplicah 


Za gibala in proti revmi: Terme Dolenjske Toplice

Eno najstarejših zdravilišč v Evropi je prava izbira za rehabilitacijo bolnikov po poškodbah gibal, po operacijah na rodilih in dojkah ter bolnikov z revmatskimi boleznimi. 

Za srce: Terme Šmarješke Toplice
Vodilni slovenski center za rehabilitacijo bolezni srca in ožilja ponuja tudi učinkovito rehabilitacijo po poškodbah gibalnega sistema in po športnih poškodbah, preventivne programe za ohranjanje in krepitev zdravja ter vrhunske menedžerske preglede. 

Za lepoto telesa: Wellness center Balnea v Termah Dolenjske Toplice
Storitve za nego obraza in telesa z vrhunsko kozmetiko ter programi oblikovanja postave z mikrotokom dopolnjujejo pestro izbiro savn in bazenov ter kopeli in masaž – tudi pare! Za učinkovite spremembe so na voljo varni lepotni posegi – od botoksa do liftinga! 

Za zdravo telo: Wellness center Vitarium v Termah Šmarješke Toplice
Programi za doseganje ustrezne telesne teže, za razstrupljanje ter za vzpostavljanje energetskega ravnovesja in vitalnosti. 

Za grajsko razvajanje, aktivne počitnice in poslovne uspehe: Hoteli Otočec in Hotel Krka
Pravljični grad, hotel s 5 zvezdicami, grajska restavracija s svetovljansko kulinariko, golf igrišče, športna dvorana, kolesarjenje in zidanica Krkin hram.Povezave:


Za podrobnejše informacije, pripravo ponudbe ali programa nas kontaktirajte.

Prijavi se na e-novice