Dolenjska, drugačna doživetja

Zidanica Matej

Gradišče pri Trebnjem 97a
Trebnje
+386 (0)40 808 568https://zidanice.si/si/vineyard-cottage-matej/Povpraševanje

Luksuzna zidanica se nahaja med trebanjskimi vinorodnimi griči, v Gradišču pri Trebnjem – Dolga Njiva, le nekaj minut stran od avtocestnega izvoza Trebnje vzhod. 

Med dolenjskimi griči, odmaknjenimi od mestnega vrveža, v sožitju z naravo se lahko razvajate tudi v masažnem bazenu, pogrejete v savni, poležavate na eni izmed treh teras med vinogradi, si kaj dobrega spečete na žaru ali v podpeki, ob večerih pa uživate v sončnem zahodu, lahko tudi ob zunanjem ognju - seveda s kozarcem pristnega domačega cvička

Odprti kamin na drva ogreva vse notranje prostore in vzpostavlja romantično in prijetno vzdušje, celoten ambient pa popestri več kot 100 m razsvetljave, ki je prava paša za oči. Na voljo je sodobna in dobro opremljena kuhinja. Zidanica je opremljena v kombinaciji lesa, stekla ter kamna in vas bo resnično očarala.

 

Okolica ponuja obilo sprehajalnih možnosti s prečudovitimi razgledi vse do Triglava, možna pa je tudi izposoja koles. Peš se lahko odpravite do živalskega vrta Aladin, na hrib Debenec, kjer se vam odprejo čudoviti razgledi na dolenjske hribe in doline, v koči pa si privoščite odlične kalamare. V okolici pridete tudi do dobrih gostiln in restavracij (Trebnje, Mirna, Šentrupert, Mokronog). Daljše poti vas vodijo na razgledno točko Nebesa nad Šentrupertom, na Trebelno in do naravnih toplic Klevevž pri Šmarjeti.


Oddih v ZIDANICI Matej – turizem med vinogradi, objetimi v šumenje gozda in žvrgolenje ptic, vam bo zaustavil čas in vas povezal z naravo, ki človeka zdravi in krepi.

Skrivnosti Dolenjske