Dolenjska, drugačna doživetja

Dobrote dolenjske

Sodobna kulinarična in gastronomska prizadevanja se vračajo k letnim časom, lokalnim in regionalnim živilom, ki so plod gospodarskega prizadevanja lokalnih ponudnikov. Vsa ta prizadevanja sooblikujejo težnje na področju vzdržnega in sonaravnega razvoja. Prav zato je bogata paleta živil in prehranskih izdelkov pod skupno tržno znamko »Dobrote Dolenjske« odličen primer teh sodobnih prizadevanj tudi na Dolenjskem. Narava in ljudje v tem delu Slovenije ustvarjajo dobrote, ki prinašajo na vaše mize nova spoznanja in seznanjajo z novimi okusi. To pa hkrati pomeni, da v teh okusih in izvirnih živilih ne boste le uživali ampak boste »skozi« njih spoznavali tudi vsakdanjike in praznike tistih, ki imajo zasluge za njihove kakovosti. 

Prof. dr. Janez Bogataj 

Vsi pridelki in izdelki, vključeni v tržno znamko Dobrote Dolenjske so visokokakovostni ter preverjenega in sledljivega porekla. 


V Dobrotah Dolenjske so tudi letos za Vas pripravili pester nabor  poslovnih in protokolarnih daril, primernih za vaše zaposlene, kupce in poslovne partnerje. V ponudbi imamo več kot 450 certificiranih kulinaričnih in rokodelskih izdelkov, ki jih premišljeno sestavljamo v darilne pakete z zgodbami, pri čemer izhajamo iz dediščine in izročila naše Dolenjske. 

Image title
Bodite drugačni in inovativni! Izrazite svojo naklonjenost, hvaležnost in spoštovanje tako, da svojim bližnjim, prijateljem in poslovnim partnerjem podarite zgodbo Dobrot Dolenjske! Veselimo se, da vam bomo pri izbiri daril lahko svetovali in z vami pripravili osebna darila z visoko sporočilno vrednostjo. 

Za naročila in dodatne informacije ali kakršnokoli pomoč in nasvet smo vam na voljo v PE Dobrot Dolenjske na Gubčevi cesti 1A v Trebnjem, preko elektronske pošte info@dobrote-dolenjske.si ali telefonski številki 05 997 17 38.Nagrada Evropska destinacija odličnosti 2015


Image title


Moja Slovenija