Zdravje in sprostitev

Vaše zdravje je najpomembnejše. Sprehodite se po gozdu in se naužijte svežega zraka.
Poskrbite za regeneracijo telesa in duha v Termah Krka. Prepustite se nutricionistom ter masažnim mojstrom ali se prepustite blagodejnim učinkom termalnih voda.

Terme

Dolenjske Toplice

Terme Dolenjske Toplice se ponašajo z bogato tradicijo zdraviliške dejavnosti, v zadnjem času pa je eno najstarejših evropskih zdravilišč s sodobnim velnes hotelom tudi priljubljen center dobrega počutja za vse generacije. Pravo mesto razvajanja je Hotel Balnea, ki ga odlikuje izviren dizajn in arhitektura ter umetniška dela priznanih slovenskih ustvarjalcev.

Terme Šmarješke Toplice
Terme

Šmarješke Toplice

V zavetju zelenih gozdov in travnikov, daleč stran od hitrega vsakdana, najdete eno najsodobnejših slovenskih termalnih zdravilišč, Terme Šmarješke Toplice. Poznane kot center za preventivo in zdravljenje bolezni srca in ožilja dajejo Šmarješke Toplice prednost sodobnim programom medicinskega velnesa.

Terme

Otočec

Otočec je najbolj poznan po biseru grajske arhitekture, Gradu Otočec. Edini rečni grad v Sloveniji, ki leži na otočku sredi reke Krke in je bil prvič omenjen v 13. stoletju, je preurejen v hotel visoke kategorije petih zvezdic. Grad Otočec sodi med najprivlačnejše hotele, radi ga obiščejo ljubitelji kulinarike, namenjen je mladoporočencem, ljubiteljem lepega, skratka vsem, ki želijo preživeti nekaj nepozabnih dni v izbranem okolju.

Rezervacija term