Kino na trgu

Vsak dan od četrtka do nedelje brezplačen ogled filmov. Pričetek projekcije ob 20:30. Število stolov je omejeno!

Četrtek, 17. avgust 2023 

MARATONCI TEČEJO ČASTNI KROG |  Čas med obema svetovnima vojnama. V družini Topolović pride do spora, ker se najmlajši potomec noče ukvarjati s pogrebništvom, kot je bilo do tedaj v družinski tradiciji. Njegovo dekle ga podpira pri odločitvi, da si poišče lepši poklic, vendar se odnosi med obema družinama zaostrijo. Po »Kdo neki tam poje« še ena vrhunska črna komedija Slobodana Šijana.

Petek, 18. avgust 2023 

BELO POLETJE 2 – PREMIERA FILMA | Mičo se po zelo dolgi noči zbudi v kamnolomu. Poleg glavobola se mu v glavi poraja vprašanje: “Kje je njegova banda?”Po pomoč se zateče k Leonu, Maticu in… Kosu? S trdnim planom se Mičo in novoodkrita nevzdržna druščina odpravijo novim prigodam nasproti, a zdi se da je sovražnik pripravljen na vsak korak. Očitno je da so zakorakali v “resno firmo”. Poletje bo zopet obarvano Belo z zagotovljeno akcijo in malo bolj polnimi tošli.

Sobota, 19. avgust 2023

GAJIN SVET 2 | Štirinajstletna Gaja, ki živi v ločeni družini, se sooči z nevoščljivimi sošolci, doživi vdor v osebni profil na družabnem omrežju in spozna, kaj pomeni pravo prijateljstvo. Kljub temu, da so počitnice in se z očetom in najstniško sestro Teo odpelje v kamp na morje, se dopust še ne začne. S pomočjo svojega prijatelja Matica in policijskega inšpektorja reši lastnika bara pred izsiljevalci, spet poveže družino in s pomočjo prijateljev, mame in učiteljice saksofona Eme, osreči tudi očeta.

Nedelja, 20. avgust 2023

HITER KOT STREL (Bullet Train) V filmu Hiter kot strel (Bullet Train) je Brad Pitt Ladybug, nesrečen plačani morilec, ki hoče za vsako ceno mirno izpeljati nov posel, potem ko se jih je že čisto preveč izjalovilo. Toda zdi se, da ima usoda drugačne načrte, saj ga nova naloga pripelje v navzkrižje s smrtonosnimi nasprotniki z vseh koncev sveta – s povezanimi in hkrati nasprotujočimi si cilji – na najhitrejšem vlaku na svetu. V bliskoviti akciji Davida Leitcha, režiserja uspešnice Deadpool 2, je konec poti šele začetek v divji adrenalinski vožnji po sodobni Japonski.

Od 17. 8. 2023 ob 20:30 do 20. 8. 2023