Kolesarski maraton po dolini reke Krke

Rekreativni kolesarji imajo v Novem mestu povsem svojo prireditev, organizirano s strani KK Adria Mobil. V začetku maja poteka kolesarski maraton Po dolini reke Krke, kjer se je možno preizkusiti na krajši (36 km) in daljši (79 km) progi. Za kolesarje bo dobro poskrbljeno z vmesnimi postojankami in končnim okrepčilom.

Maraton se prične in konča na Glavnem Trgu v Novem mestu. 

Otroci, mlajši od 14 let, morajo nositi zaščitne čelade, in se smejo udeležiti maratona le v spremstvu staršev oziroma polnoletne osebe. Čelada je zelo priporočljiva tudi za vse ostale udeležence.

PRIJAVA

Na maraton se lahko prijavite preko spletne prijavnice.

SPLOŠNI PREDPISI

Maraton bo potekal ob normalnem prometu, zato so kolesarji dolžni upoštevati cestno prometne predpise in navodila organizatorjev ter se po njih ravnati. Udeleženci maratona vozijo na lastno odgovornost, ter odgovarjajo za škodo, povzročeno sebi ali drugim. Na maratonu je strogo prepovedano prehitevanje čelnih spremljevalnih vozil. Organizator ne jamči za škodo, ki jo udeleženec povzroči sebi, drugim ali tretji osebi. S svojim startom vsi kolesarji potrdijo, da so seznanjeni z določili razpisa, ki so objavljeni na prijavnem lističu, na internetni strani kluba, ostalih medijih, ter po ozvočenju na startu. Za varen potek prireditve bodo skrbela vozila organizatorja, rediteljska in zdravstvena služba.

Glavni trg, Novo mesto, Slovenija
8000 Novo mesto
5. 5. 2024 od 10:00 do 18:59
+386 (0)7 338 02 75
info@adriamobilcycling.com