Mir na peč, dobru bo!

Pridružite se nam zadnji četrtek v maju, 30. maja, ko bo Mirna Peč zadišala daleč naokoli. Z veseljem napovedujemo že tretje leto zapored kulinarično doživetje “Mir na peč, dobru bo!”, kjer bomo uživali ob izbranih dobrotah in osvežilni pijači. Začnemo ob 18. uri, ravno v času večerje.

Lokalni ponudniki, gostinci in društva nas bodo razvajali pred Muzejem Lojzeta Slaka in Toneta Pavčka z odlično hrano ter osvežujočimi napitki. Vse generacije bodo našle nekaj zase, saj se bo peklo napolitanske pice, burgerji, pohančki, krompirček, vaflji, flancati …, točilo se bo mirnopeško vino in pivo, mladi pa se bodo lahko posladkali s slastnim domačim sladoledom, medtem ko bo za odrasle na voljo tudi alkohol iz šmarnice, le za tiste nad 18 let.

Ne zamudite priložnosti! Če se nam pridružite na kulinaričnem doživetju “Mir na peč, dobru bo!” 30. maja, boste zagotovo odšli domov zadovoljni in nasmejani, s polnimi trebuhi. Če vas ne bo z nami, pa tvegate, da ostanete lačni in žejni. Zato ni treba veliko premišljevati – prava izbira je očitna.

Se vidimo tam, dober tek in na zdravje!

Trg 8
8216 Mirna Peč
30. 5. 2024 ob 18:00