Dolenjska, drugačna doživetja

Dolenj'c Hotel in Restavracija

Na Brezovici 50
Novo mesto
Slovenia
+386(0)40 50 10 10https://www.hotel-dolenjc.si BookingPovpraševanje

Dolenj’c je hotel, restavracija, picerija in bowling v Novem mestu, 100 metrov od odcepa Novo mesto – zahod na avtocesti, ki povezuje Ljubljano in Zagreb. Hotel leži na sončnem pobočju Trške gore in nudi enega najlepših pogledov na celotno novomeško kotlino. 

V hotelu je 35 svetlih, sodobno opremljenih in klimatiziranih sob. Hotelski gosti lahko uživajo v samopostrežnih zajtrkih in penzionskih obrokih. Sobe hotela Dolenj’c nudijo vse udobje, ki ga potrebujete za sproščujoč oddih. Opremljene so s prijetnimi naravnimi materiali ter udobnim pohištvom v pastelnih tonih. Vsem gostom je na razpolago brezplačni brezžični internet, pred hotelom je veliko brezplačno parkirišče. 

V hotelu je restavracija, ki sprejme do 240 gostov in je primerna za druženja ob različnih poslovnih priložnostih ali praznovanja osebnih dogodkov. Kulinarična ponudba restavracije Dolenj’c je tematsko povezana z domačimi dobrotami. Jedi, ki vam jih bodo postregli, so pripravljene iz kakovostnih lokalno pridelanih sestavin. Pri Dolenjcu vam ponudijo raznovrstne, domače, sezonsko naravnane jedi, v katerih lahko uživate ob kozarcu izbranih vin avtohtonih sort. 

Prijazen ambient kavarne nudi možnost mirnih klepetov ob kavici, druženj s prijatelji in krajših sestankov. Osrednji prostor v pritličju je namenjen zabavi za vse generacije. V njem se nahajajo bistro, picerija s krušno pečjo in sodoben bowling s 4-imi stezami. Skupna zmogljivost objekta je 400 oseb. Poleg hotela je urejen velik prireditveni prostor.


Delovni čas : 

Kavarna  in picerija: 
vsak dan : 8.00 – 23.00 

Bowling:
vsak dan : 13.00 - 22.00

Restavracija:
vsak dan :  9.00 - 22.00


Skrivnosti Dolenjske