Dobrote Dolenjske

Sodobna kulinarična in gastronomska prizadevanja se vračajo k letnim časom, lokalnim in regionalnim živilom, ki so plod gospodarskega prizadevanja lokalnih ponudnikov. Vsa ta prizadevanja sooblikujejo težnje na področju vzdržnega in sonaravnega razvoja. Prav zato je bogata paleta živil in prehranskih izdelkov pod skupno tržno znamko »Dobrote Dolenjske« odličen primer teh sodobnih prizadevanj tudi na Dolenjskem. Narava in ljudje v tem delu Slovenije ustvarjajo dobrote, ki prinašajo na vaše mize nova spoznanja in seznanjajo z novimi okusi. To pa hkrati pomeni, da v teh okusih in izvirnih živilih ne boste le uživali ampak boste »skozi« njih spoznavali tudi vsakdanjike in praznike tistih, ki imajo zasluge za njihove kakovosti. 


Prof. dr. Janez Bogataj 


Vsi pridelki in izdelki, vključeni v tržno znamko Dobrote Dolenjske so visokokakovostni ter preverjenega in sledljivega porekla.

 

Za naročila in dodatne informacije ali kakršnokoli pomoč in nasvet smo vam na voljo v PE Dobrote Dolenjske na Gubčevi cesti 1A v Trebnjem, preko elektronske pošte  info@dobrote-dolenjske.si ali telefonski številki 05 997 17 38.