Smučarski center Gače

Smučarski center Gače leži v neokrnjeni naravi v bližini Novega mesta in Semiča ter se razprostira na območju Dolenjske, Bele krajine in Suhe krajine. Leži pod vrhom Pogorelec na višini 965 metrov. Je edino večje smučišče v tej regiji ter priljubljena razgledna in izletniška točka Dolenjcev in Belokranjcev.

ZIMSKA PONUDBA:

  • 7 km smučarskih prog
  • smučarska šola 
  • izposoja in servis smučarske opreme 
  • gostinska ponudba v Koči Gače

 Obratovanje naprav, cene vstopnic in snežne razmere preverite na njihovi spletni strani.

 

LETNA PONUDBA:

Na smučišču Gače je zanimivo tudi poleti. Vabijo na sprehod po Kočevskem rogu, razgibanih novih kolesarskih poteh z izposojo električnih koles in odlično novo kulinarično ponudbo v koči in baru Gače.

Izposojajo tudi električna kolesa. Imajo kolesa za odrasle kot posebnost pa tudi električna otroška kolesa. Pripravili so 6 novih kolesarskih poti, ki vas vodijo po poteh Kočevskega roga mimo Debele jelke, Ledene jame, Ponikev, Rese, Pogorelca ter ostalih znamenitosti.
Za vas so pripravili nove pohodniške poti z izhodiščem s Smučišča Gače. S Planinskim društvom Semič, Občino Semič in Planinsko zvezo Slovenije so pripravili planinsko karto z vsemi potmi v bližnji in širši okolici.

Novost leta 2023!  Pustolovski park Gače je osvežujoča poslastica za ljubitelje narave. Je varno in urejeno igrišče, kjer se družite v naravi, spoznavate prijatelje in uživate v gozdnih izletih. Inštruktorji in animatorji vas pričakajo z vrhunsko opremo proizvajalcev Black Diamond, Salewa in Petzl, da poskrbijo za vašo varnost.

 

Za skupine lahko organizirajo vse od animacije, drugih aktivnosti ter pogostitve. Za vsak dogodek se dogovorite individualno.

Smučarski center Gače, Komarna vas 137, Semič
Dolenjske toplice
+386(0)7 363 00 00
info@scgace.si

Kontakt