Šport na vodi

Rezervacijo za spust z raftom in kajakom lahko uredite pri poslovalnici K2M.

RAFTING 

Krka je najslikovitejši del dolenjske kraške pokrajine, s tisočletnimi lehnjakovimi slapovi in pragovi, ujetimi v rečno sotesko, bogatim rastlinjem in živalstvom, slikovitimi mlini in lesenimi mostovi ter tisoči detajlov, ki so vedno drugače skrivnostni ter se spreminjajo ob vsaki igri svetlobe in vsaki spremembi vodostaja. 

TRASA 1: Zagradec – Šmihel (6 km / 1 ura) 11 slapov višine 1-4 m; Cena: €20 na osebo 

TRASA 2: Zagradec – Žužemberk (14 km / 2 uri) 16 slapov in jezov; Cena: €25 na osebo 

POPUSTI: 25% za otroke, 10% za dijake in študente Cena vključuje neoprensko obleko (3 mm), rešilni jopič, čelado, najem vodnika in prevoz po koncu spusta nazaj na štartno mesto. S seboj udeleženci prinesejo obutev za v čoln, rezervno spodnje perilo ali kopalke in brisačo. Najmanjše število za izvedbo izleta je 6 oseb.Po izletu možnost zaključnega piknika s športnimi aktivnostmi. Vsako leto se za rafting izlet z nami odloči okoli 1500 gostov iz Slovenije in tujine, med katerimi so tudi gosti Krke Zdravilišča, uprave podjetij in sindikati, šole, mladinski tabori in družine. Dejavnost opravljamo visoko usposobljeni in dobro opremljeni. Aktivno sledimo novostim in upoštevamo nove trende iz vidika varnosti in kvalitete plovbe. Na voljo imamo popolno opremo za 70 oseb in 10 raftov. Izbrana oprema zagotavlja popoln užitek in varnost. Izlet spada med manj zahtevne, zato se ga lahko udeležijo vsi, ki so zdravi in znajo plavati. 

KAJAK 

S kajakaškim spustom po reki Krki vam ponujamo nekaj, kar današnji človek najbolj potrebuje – aktivni oddih. Kajakaški izlet po Krki vam bo napolnil baterije. V ta namen imamo na voljo vso potrebno opremo, ki jo potrebujete za tak izlet, urejeno logistiko prevozov na štart in cilj veslanja ter usposobljene vodiče. 

TRASA 1: Lese – Zagradec (5 km / 1 ura in pol) Cena: €25 na osebo 

TRASA 2: Lese – Šmihel (9 km / 2 uri in pol) Cena: €30 na oseboTRASA 3: Novo Mesto – Otočec (10 km / 2 uri in pol) Cena: €25 na osebo 

Cena vključuje vso pripadajočo opremo. Po izletu možnost zaključnega piknika s športnimi aktivnostmi. Za izlet ni potrebno nikakršno kajakaško predznanje, saj vas po reki popeljejo izurjeni vodiči z večletnimi izkušnjami. Zaradi številnih slapov v zgornjem toku reke Krke je izlet izjemno atraktiven tudi za izkušene veslače, zaradi specifičnosti reke Krke pa resničen užitek tudi za tiste, ki pri nas prvič sedejo v kajak.

Šport na vodi, Pionirska cesta 3, 8350 Dolenjske Toplice
Dolenjske toplice
+386 (0)41 887 362
+386 (0)7 306 68 30
info@k2m.si

Kontakt