Teniški center Dolenjske Toplice

SEZONA 

Vsak dan od aprila do začetka novembra med 8.00 in 23. 00 uro v lepem vremenu razen v deževnih dneh. 

CENIK NAJEMA POSAMEZNEGA IGRIŠČA 

Ura znaša od ponedeljka do petka 4.00 EUR za najem dopoldanski najem od 8.00 do 12.00 ure.Ura znaša od ponedeljka do petka med 12.00 in 23.00 uro + sobote in nedelje od 8.00 do 23.00 ure 6.00 EUR. 

TEČAJI TENISA 

V primeru da ste začetnik vam priskrbimo trenerja tenisa, ki lahko uči samo vas (individualno), v paru ali celo vašo družbo. To je priporočljivo tudi zato, da imate kasneje partnerja za tenis. Lahko se pridružite teniškim tečajem s katerimi bomo pričeli takoj v začetku sezone. Prijave že sprejemamo na tel. številkah ali e-pošti. Za osnovnošolce organiziramo teniško šolo. 

GOSTINSKI LOKAL 

Okrepčevalni bife je stacioniran v bližini igrišč v prijetnem okolju, na vrtu, ki je v drevesni senci, kjer bomo poskrbeli za vaše dobro počutje. Prijazno osebje vam bo pomagalo pri vaših željah. Pri nas so zelo dobrodošli otroci, zanje imamo igrala, in prostor za igranje. Tudi vaši štirinožni ljubljenčki se bodo odlično počutili, na voljo imajo ogromno prostora za tekanje in raziskovanje. K nam pridete lahko tudi samo parkirat, se naprej odpeljete na kolesu ali jo mahnete peš po naši čudoviti okolici. V neposredni bližini se nahaja čudovita trim steza. Osebje govori angleško, hrvaško, italijansko, slovensko, srbsko. 

TENIS TURNIRJI, POKROVITELJSTVO, DOGODKI, REKREACIJA, OGLAŠEVANJE 

Možnost najema igrišč za turnirje, gostinske usluge in okolice, ki spada pod tenis center za športne in ostale organizirane rekreativne ali zabavne dogodke. Možnost promocije in oglaševanja podjetij ter objave malih oglasov na naši spletni strani. 

PIKNIKI, OBLETNICE, PRAZNOVANJA VSEH VRST, ZABAVE, VALETE, POČITNICE, KONCERTI, DJ 

Za manjše ali večje skupine nudimo možnost zakupa igrišč, za več ur ali preko celega dneva. V primeru večje skupine lahko najamete igrišča in gostinski vrt . Piknik si lahko v celoti organizirate sami (pečete na žaru) ali pa vam vse uredimo mi. Pripravljamo vam specialitete na žaru in jedi po dogovoru. Vabljeni ste tudi k organizaciji ali sodelovanju na različne tenis turnirje, k sponzorskemu sodelovanju in promociji vašega podjetja na naši spletni strani. Možnost rezervacije terminov za šolske počitnice in organizirane aktivnosti za otroke ali dijake. 

REZERVACIJE IN OSTALE INFORMACIJE 

Za vsa povpraševanja, vpise na tečaj, prijave na turnirje, organizirane počitnice itd. iz zgoraj omenjene ponudbe smo vam na voljo na telefonski številkah: 041 680 024 (Uroš) ali 031 697 747 (Mirjana).Lokacija tenis igrišč Dolenjske Toplice, Mirjana Židan s.p. se nahaja na idilični jasi v naravnem okolju in gozdnatem območju okoli 500 m od osnove šole na relaciji Dolenjske Toplice – Meniška vas z vožnjo po Pionirski cesti.

Teniški center Dolenjske Toplice,
Dolenjske toplice
+386 (0)31 697 747
mirjana.idan@gmail.com

Kontakt