Dolenjska, drugačna doživetja

Smučarski center Gače

Komarna vas 137
Semič
+386(0)7 363 00 00https://www.scgace.si/Povpraševanje

Smučarski center Gače leži v neokrnjeni naravi v bližini Novega mesta in Semiča ter se razprostira na območju Dolenjske, Bele krajine in Suhe krajine. Leži pod vrhom Pogorelec na višini 965 metrov. Je edino večje smučišče v tej regiji ter priljubljena razgledna in izletniška točka Dolenjcev in Belokranjcev.

Na smučišču Gače je zanimivo tudi poleti. Vabijo na sprehod po Kočevskem rogu, razgibanih novih kolesarskih poteh z izposojo električnih koles in odlično novo kulinarično ponudbo v koči in baru Gače.

Izposojajo tudi električna kolesa. Imajo kolesa za odrasle kot posebnost pa tudi električna otroška kolesa. Pripravili so 6 novih kolesarskih poti, ki vas vodijo po poteh Kočevskega roga mimo Debele jelke, Ledene jame, Ponikev, Rese, Pogorelca ter ostalih znamenitosti.
Za vas so pripravili nove pohodniške poti z izhodiščem s Smučišča Gače. S Planinskim društvom Semič, Občino Semič in Planinsko zvezo Slovenije so pripravili planinsko karto z vsemi potmi v bližnji in širši okolici.

Za skupine lahko organizirajo vse od animacije, drugih aktivnosti ter pogostitve. Za vsak dogodek se dogovorite individualno.

ZIMSKA PONUDBA:

7 km smučarskih prog 

smučarska šola 

izposoja in servis smučarske opreme 

gostinska ponudba v Koči Gače


Obratovanje naprav, cene vstopnic in snežne razmere preverite na njihovi spletni strani.


Skrivnosti Dolenjske