Poletna noč kulinarike in penin

Pridružite se gurmanskem razvajanju s peninami vinske dežele Posavje!

7. 7.2023 vas ob 18:30 vabimo v Šmarjeto, kjer bomo ob gurmanskem razvajanju in dobri glasbi, za vas poskrbeli po dvorsko!  Z nami bodo: Chef Roberto Gregorčič z najboljšo ekipo Dvorca Gregorčič, summelieja Klemen Rozman in Tadej Starešinič, glasbenik Gašper Rifelj z zakladnico najlepših melodij, moderatorka Meta Kocjan in Dobrote Dolenjske z Barbaro Jerovšek!

Ob spremljavi penin bomo na kulinaričnem večeru stregli: 

Pozdrav pod kostanjem | Ostrige z limono, pate pegatke, maline, skuta s pehtranom, čičerika z majaronom in zelenim poprom ter spremstvo čudovitih proizvodov podjetja Dobrote Dolenjske. 

Hladna predjed  Variacija kumarice s kmetije Pleško, ajdov potancelj iz mlina Košak in bela slanina z ekološke kmetije Krhin. 

Topla uvodna jed  Jeseter ribogojstva Goričar, s črno ikro, v nežni omaki polsuhe penine, rdeči poper in duet brokolija. 

Glavna jed  Medaljon mlade govedine s kmetije Žura, gosja jetra na krompirjevem kipniku z mladim zeljem, maslen stročji fižol s kmetije Bučar. 

Sladica  Liofilizirane jagode, domač točen sladoled iz svežega mleka Dobrote Dolenjske, koruzni drobljenec in kava Nanni. 

Ob vsakem hodu vam postrežemo kozarec vrhunske penine, ki naj do dogodka ostane skrivnost odkrivanja okusov in kombinacij. 

Cena menija s spremljavo: 100€ 

Za goste hotela Dvorec Gregorčič smo pripravili posebno ponudbo! Cena kulinaričnega razvajanja in spanja z zajtrkom bo le ta dan 150€ na osebo!

>> Več o DOGODKU in REZERVACIJE

7. 7. 2023 ob 18:30