Berryshka – destilarna in čokoladnica

Edinstveno doživetje prikaza stvaritev in okusov v objemu kočevskega pragozda 

Na obrobju kočevskih gozdov spoznajte svet ustvarjanja naravnih eteričnih olj, premium žganic in čokoladnih izdelkov. Mojster destilacije vam razkrije postopke priprave vrhunskih okusov in arom, ki se prepletajo v prvovrstnih žganicah in naravnih eteričnih oljih, čokoladne mojstrice pa skrivnost nastanka ročno izdelanih čokoladnih dobrot. 

Razvajajte se z izbranimi okusi Berryshka čokoladnih izdelkov, žganic in domačih sladic – slovenske blagovne znamke, večkratnega dobitnika mednarodnih priznanj za vrhunsko kakovost. V butični prodajalni so na razpolago njihovi izdelki. Ob pomoči svetovalcev najdete darilo za vsako priložnost. 

Vsak vikend jih lahko med 12. in 21. uro obiščete v njihovi kavarni v Obrhu pri Dolenjskih Toplicah, kjer boste uživali ob koktejlih, ročno izdelanih pralinah ali svežih domačih torticah. Če pa želite bolje spoznati njihovo zgodbo, se lahko udeležite vodenih ogledov destilarne in čokoladnice po predhodnem dogovoru.

Zaradi ukrepov NIJZ se ogleda lahko udeležijo le osebe s potrdilom PCT. Vsak termin je na voljo za rezervacijo do 15 oseb. Za voden ogled destilarne in čokoladnice Berryshka je potrebna predhodna rezervacija.
Opravite jo lahko preprosto, kar preko spleta!

Berryshka - destilarna in čokoladnica, Obrh 17a, 8350 Dolenjske Toplice, Slovenia
Dolenjske toplice
+386 (0) 31 705 438
info@berryshka.com

Kontakt