Domačija Vesel

Domačija Vesel vabi v neokrnjeno naravo dolenjskih gričev. Na domačiji lahko doživite zgodbe, se podate na pustolovsko animirano tematsko pot, okušate lokalno kulinariko ali se zgolj sprostite in opazujete škotsko govedo. Na domačiji ponujajo avtentične programe za zaključene skupine, šolske skupine, družine in posameznike. Poslanstvo domačije je ohranjati slovensko podeželje.

Vabljeni na veselo domačijo, kjer se vsaj za trenutek ustavi čas ali pa vas celo ponese v daljno preteklost. Na domačiji lahko najamete piknik prostor, se predate zgodbam in odlični lokalni kulinariki ali zgolj prepustite šepetu bližnjega gozda. Po predhodni najavi vas sprejmejo nasmejani in ob animiranih programih nikogar ne pustijo ravnodušnih. 

V okviru domačije razpisujejo tudi različne tematske večere in dogodke. Pustolovska tematska pot je primerna za vse generacije, saj je animirani program prilagojen posameznim starostnim skupinam. Na tematsko pot sprejemajo tako večje kot manjše skupine. Za pustolovsko pot pa tudi za ostale storitve je potrebna predhodna najava. 

V času počitnic razveselijo otroke s posebnimi počitniškimi doživetji, podjetja pa motivirajo na team building programih prek celega leta. 

Po predhodni rezervaciji za vas pripravijo programe in dogodke glede na vaše želje in vam ob tem tudi svetujejo.

Avtodomi:

Možnost oskrbe: parkirišče s celotno oskrbo 

Število mest za avtodome: 1

Domačija Vesel, Goljek 5, Trebnje
Other
+386 (0)31 751 860
info@veseladozivetja.si

Kontakt