Grajski park Klevevž

Na posestvu Klevevž, nad Kleveško toplico, goste prijazno sprejmejo in pogostijo s kakovostno domačo ponudbo Kmetije Karlovček. Hkrati jim predstavijo skrivnosti zgodovinsko zelo pestrega območja. Poleg ogleda imajo gostje možnost poskusiti vina, sokove in druge domače izdelke. 

Na Klevevžu zagotavljajo edinstveno doživetje. Pozimi se gostje pogrejejo s toplimi napitki v Grajskem parku pri nekdanjem gradu Klevevž, ob slastnih domačih dobrotah. Poleti pa se osvežijo z vrhunskimi vini in domačimi sokovi. Gostom je na voljo tudi izposoja električnih koles, da lahko uživajo v razgledih s Klevevških in okoliških gričev. Z vodenjem v več tujih jezikih jih popeljejo skozi zgodovino, bogato naravno in kulturno dediščino območja.

Za otroke 

Skupaj s svojimi otroki se lahko družine sprostijo in uživajo v prijetnem piknik prostoru, ki je senčen z mogočnimi drevesi. Za otroke so na voljo tudi srednjeveške animacije z lokostrelstvom, ki jih organizirajo po predhodnem dogovoru. Poleg tega imajo možnost sodelovati v Lovu za Klevevškim zakladom, kar jim omogoča boljše spoznavanje območja, hkrati pa so nagradjeni s cekinom.

Grajski park Klevevž, Grič pri Klevevžu 1, Šmarješke Toplice
Šmarješke toplice
+386(0) 68134637
info@karlovcek.si

Kontakt