Kulturno kongresni center Dolenjske Toplice

Kulturno kongresni center Dolenjske Toplice se nahaja v osrčju topliške doline, med naravnimi zdravilnimi vrelci in v zavetju mogočnega Kočevskega Roga. Že od leta 2007 uspešno krojijo zgodbo kongresnega in kulturnega turizma na tem delu Slovenije. 

Kulturno kongresni center Dolenjske Toplice nudi sodobno opremljene prostore za prirejanje kulturnih prireditev, kongresov, seminarjev in ostalih strokovnih srečanj. Vsi prostori so klimatizirani in omogočajo uporabo sodobne avdiovizualne opreme, imajo dostop do interneta, opremo za projiciranje, namizno in brezžično ozvočenje. Center se nahaja v neposredni bližini Term Dolenjske Toplice, skupaj s katerimi lahko ustvarijo večdnevno zgodbo, prepleteno s poslovnim srečanjem in uživanjem v naravnih danostih. 

Pod njihovim okriljem so bili med drugim izvedeni projekti podelitve dolenjsko-posavske Gazele podjetja Dnevnik d.d., praznovanje 45. in 50. obletnice podjetja FerroČrtalič d.o.o., organizirali so strokovne posvete s področja zdravstva, šolstva, prava, izvedli sejo Evropskega sveta, imeli srečanje Slovenske turistične organizacije ter še mnogo drugih.

Predstavitev:

PROSTORSKE KAPACITETE.pdf

PROSTORI.pdf

Kulturno kongresni center Dolenjske Toplice, Sokolski trg 4, Dolenjske Toplice, Slovenija
Dolenjske toplice
+386 (0)7 38 45 188
visit@dolenjske-toplice.si

Kontakt