Natural Cottage glamping

Obiskovalcem ponujajo nočitev v leseni glamping hiški za dve osebi. Lokacija se nahaja blizu Bučke, ki ji domačini rečejo ”pušelc Dolenjske”, v naravi, gozdu, vinogradu, divjem travniku, med sivko, čmrlji in čebelami.

Na njihovi ekološki kmetiji lahko gost nabere zelišča in si skuha prvinski zeliščni čaj v mini kuhinjici, lahko uporablja hladilnik z zamrzovalnikom, ima tekočo pitno vodo in starinsko, lično poljsko stranišče, lahko pa si tudi skuha ali speče kosilo na pravem ognju.

Možna sta tudi ogled njihove hiše, zgrajene iz naravnih materialov, slamnatih bal, apna in ilovnatih ometov, kleti oz. zemljanke, in pokušina lokalnih dobrot, kot so vino, sadni sokovi, gozdne jagode, gozdne borovnice, maline.

V neposredni bližini se nahajajo božjepotna cerkev Stopno, arheološka naselbina na Vinjem vrhu, topli izvir z bazenom v Klevevžu, Krakovski gozd, dolina potoka Radulja v Naturi 2000, Zagraški log s 400 let staro kmetijo. Nenazadnje lahko gost obišče tako zdravilišče Šmarješke Toplice z zunanjim bazenom kot tudi izjemno lokacijo gradU Otočec. Najpogumnejši pa se lahko povzpnejo na Gorjance h Gospodični ali na Trdinov vrh.

Vse to je možno prekolesariti tudi s kolesom.

Nočitev se lahko koristi tudi na TURISTIČNE BONE. 

Natural Cottage glamping, Stara Bučka 62, 8275 Škocjan
Other
+386 (0)31 849 063
ericslo.eu@gmail.com

Kontakt