Novo mesto – Mini Adventures pustolovščina

Igra raziskovanja na prostem

Raziščite Novo mesto s pridihom pustolovščine – podajte se na lov za čarobnimi predmeti z iskanjem in reševanjem namigov, ki so razpršeni po mestu.

Na namišljeni odpravi neustrašni pustolovci sledijo preprostemu zemljevidu in rešujejo namige. Namigi so nameščeni na stavbah, spomenikih in stalnih značilnostih, njihovo reševanje pa razkrije lokacijo posebnega predmeta, katerega iskanje vam je bilo zaupano.

Da jo opravite, ne potrebujete vodiča, to storite ko imate čas in v svojem tempu, časovne omejitve ni. Ustavite se na kavi, sladoledu ali za kakšen “sebek” (selfi), kadar koli to želite.

Ne glede na to, ali mesto obiščete z družino, prijatelji ali sodelavci.
Vsi, vključno z otroki vseh starosti, bodo doživeli razburljivo in edinstveno izkušnjo.

Zberite ekipo do 6 oseb in se lotite posebne misije v Novem mestu. Pomagajte poiskati poseben čarobni predmet izjemne moči, ki je bil dolga leta skrit v mestu. Če bo čarobni urok izpuščen, bo mestu prinesel uničenje.

Bi lahko vi ali nekdo, ki ga poznate, pomagal pri iskanju in si prislužil nagrado?

Cena

Cena Mini Adventures pustolovščine je 29 € in jo lahko igra največ 6 oseb hkrati . Kupite jo lahko v TIC Novo mesto, če pa planirate v naprej pa lahko nakup opravite na www.miniadventures.si in jo prejmete po pošti, na dom.

Glavni trg, Novo mesto, Slovenija
8000 Novo mesto

Kontakt