Po domače na dolenjskem podeželju

Obiščite pristno dolenjsko kmetijo Šeruga s krušno pečjo in mlinom na vodi. Peljali vas bodo tudi do bližnjih zidanic. Avtentično zidaniško malico vam bodo postregli v zidanici Verček, kjer so odprili tako imenovani Pušelj šank. Spoznajte dediščino in obiščite Deželo kozolcev, prvi muzej kozolcev na prostem na svetu. 

Odpravite se na izlet do Otočca, kjer si lahko privoščite zabavne podvige v pustolovskem parku ali pa se predate užitkom v savnah in bazenih v hotelu Šport. Obenem lahko obiščete še Grajski zelenjavni vrt. 

Na tradicionalno kosilo ali večerjo se odpravite v Gostišče Vovko (Gostilna Slovenije, Gault & Millau, Michelinov krožnik) . Ali pa obiščite Hišo Fink (Gault & Millau, Michelinov krožnik)

Odkrijte Dolenjsko podeželje.


Izbirajte med programi:

Postanite gospodar na podeželjski domačiji 

Program vključuje nočitev na Domačiji Vesel za 4 osebe z degustacijo dobrot in lokalnega vina. Gostje se pomerijo v domačih opravilih glede na letni čas in spoznajo domače živali. Za zabavo posrbimo ob igri vlog in pripravi tradicionalne sezonske jedi, ki navduši vsakega gosta. Čar bivanja na domačiji je povezava z naravo, sprostitev in krepitev medsebojnih odnosov.  

Cena programa z nočitvijo za 2 osebi: 170,00 EUR 

Odločite se lahko tudi za pripravo skupnega zajtrka za 8,00 EUR na dan po osebi.

Podajte se na pohod od Gradu Otočec do Trške gore

Na Trško goro se boste povzpeli od Gradu Otočec ob reki Krki in med vinogradi, ob animacijskem programu spoznavali življenje ob reki nekoč in danes, izvedeli boste vse o svetovno priznanem glasbeniku Lojzetu Slaku, ki je imel svojo zidanico prav na Trški gori. Tam vam bodo postregli z bogato zidaniško malico. Poleg pa spada še degustacija dolenjskih vin. 

Cena programa za 2 do 5 oseb je 90,00 EUR/ osebo

Po domače na dolenjskem podeželju,
Novo mesto

Kontakt