PZA Novo mesto

Parkirišče za avtodome Novo mesto obratuje 24 ur na dan vse dni v letu. Namenjeno je izključno parkiranju bivalnih vozil (avtodomi), ki ne presegajo zagotovljenega prostora znotraj označenih parkirnih mest, to je do 9 metrov skupne dolžine. PZA ima 6 parkirnih mest. Parkirnino se poravna na skupnem parkomatu, ki je nameščen med parkiriščem za avtodome in parkiriščem za ostala vozila.

Na servisnem parkirnem mestu je možnost praznjenja odpadnih voda in fekalij ter oskrbe s pitno vodo. Uporabnikom je na voljo tudi brezplačni wi-fi. Na parkirišču za avtodome je vsak gost dolžan ločevati odpadke in jih oddati v namenske smetnjake ob servisnem parkirnem mestu.

V neposredni bližini lokacije PZA Novo mesto se nahajajo večja trgovina, restavracije, kino dvorane, bari, urejene rekreacijske površine, sprehajalne poti, otroško igrišče, točka za izposojo sup-ov in čolnov in letni bar. Od starega mestnega jedra je PZA oddaljen približno 10 min hoje, lokacija pa je tudi odlično izhodišče za kolesarske izlete ter pohode.

Oglejte si tudi ostala Počivališča za avtodome na Dolenjskem

PZA Novo mesto, Topliška cesta, Novo mesto
Novo mesto
+ 386 31 211 293